Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Ο Γέροντας Ιωάννης της Οδησσού προέβλεψε ότι μετά από τρία Πάσχα όλα θα ήταν καλά στη Ρωσία, η σύγκρουση θα είχε τελειώσει. ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

 



Πιστεύετε στους προφήτες και στους διορατικούς;


Αυτή τη στιγμή μιλούν για τις προβλέψεις του Οδησσού γέροντος Σχήμα-Αρχιμανδρίτη Ιωάν. Άκουσα για τις προβλέψεις του πριν από περίπου μισό χρόνο και τις θυμάμαι πολύ συχνά. Πιθανώς επειδή θέλω πραγματικά όλα όσα συμβαίνουν στη Ρωσία να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι ακόμη και στη Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, επειδή αυτή η σύγκρουση έχει κυριεύσει πολλές χώρες.


Ο Γέροντας Ιωάννης ήταν ξακουστός στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως. Οι προβλέψεις του πραγματοποιούνταν πάντα· όχι μόνο απλοί άνθρωποι, αλλά και υπουργοί, πρόεδροι χωρών και υψηλοί αξιωματούχοι στράφηκαν σε αυτόν για βοήθεια.


Όμως, όπως γνωρίζουμε, οι διορατικοί δεν μιλούν ποτέ απευθείας, οι προβλέψεις τους πρέπει να ερμηνεύονται, η πνευματική συνιστώσα πρέπει να συλλαμβάνεται μέσα τους.


Ο γέροντας έφυγε από τη ζωή το 2012· σύμφωνα με τις προβλέψεις του, ένα χρόνο μετά τον θάνατό του θα υπήρχαν μεγάλες ανατροπές. Είπε: «Σε μια χώρα, που είναι μικρότερη από τη Ρωσία, θα υπάρξει κατάρρευση, θα χυθεί πολύ αίμα και θα διαρκέσει 2 χρόνια. Θα τελειώσει με τη νίκη του Ρώσου Τσάρου». Η πρόβλεψή του έγινε πραγματικότητα! Εννοούσε τη σύγκρουση στο Μαϊντάν.


Για την κατάσταση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, ο γέροντας είπε:


«Η σύγκρουση θα ξεκινήσει μέσα σε μια μικρή χώρα. Η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες θα παρασυρθούν σε αυτήν.


Όλη αυτή η αναταραχή θα συνεχιστεί για 3 χρόνια, θα περάσουν τρία Πάσχα. Το πρώτο Πάσχα είναι ματωμένο, το δεύτερο είναι πεινασμένο, οι άνθρωποι θα πεινάσουν παντού, αλλά στη Ρωσία θα υπάρχει άφθονο ψωμί. Οι ασθένειες και τα προβλήματα θα φύγουν. Επειδή η αγάπη ο ένας για τον άλλον θα αρχίσει να αυξάνεται σε κάθε Ρώσο. Τρίτο Πάσχα – Νίκη.


Το Αιματηρό Πάσχα ήταν το 2022. Υπήρξε λιμός το 2023, ένας λιμός όχι για τη Ρωσία, αλλά για άλλες χώρες, γιατί εξαιτίας αυτής της σύγκρουσης, πολλοί θα περάσουν αυτόν τον χειμώνα σφίγγοντας τα ζωνάρια τους. Λοιπόν, το τρίτο Πάσχα είναι η Νίκη. Δηλαδή, σύμφωνα με την προφητεία του Γέροντα Ιωάννη της Οδησσού, η σύγκρουση θα έπρεπε να τελειώσει μετά το Πάσχα του 2024.


Δεν μπορώ να πω αν πιστεύω στις προβλέψεις ή όχι, δεν μπορώ να πω ότι τα λόγια του γέροντα ερμηνεύτηκαν σωστά, αλλά το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι θέλω πραγματικά να τελειώσει γρήγορα!!!


Πότε πιστεύετε ότι θα έρθει η «παγκόσμια ειρήνη»;


dzen.ru 


ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.


Αναρτήθηκε από Ellinida στις 11:42 π.μ.  


Ετικέτες ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου